Marjolein Hartkamp

Marjolein is een warmhartige resultaatgerichte coach. Zij geniet ervan als ze kan
helpen mensen tot bloei te laten komen, te laten stralen en hun potentieel te laten
benutten. Marjoleinnabestelling18WS400pix600pix300dpi

Zij coacht voorzichtig vragend, soms doorprikkend en licht confronterend met een sprankje humor. Met oog en gevoel voor de hele mens, zijn of haar wereldbeeld, geschiedenis en omgeving. Idealistisch én realistisch: zoekend naar idealen én realistische oplossingen en actieplannen. 

Als manager en adviseur, maar ook toen zij haar carrière startte als chemisch technoloog, waren het werken aan verbetering en het coachen haar favoriete werkzaamheden. Na het verbeteren van producten en processen ging haar interesse steeds meer naar het verbeteren van de chemie tussen mensen. Daarom heeft zij de laatste jaren vanuit een personeelsafdeling mensen gecoacht en opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, neuro linguïstisch programmeren en loopbaancoaching.

Zij richt zich op het coachen van mensen die werkgerelateerde vraagstukken willen aanpakken. Door haar technische achtergrond en ervaring kan zij de problemen en situaties van technische mensen goed begrijpen.

Haar functie-ervaring: onderzoek en ontwikkeling, verkoop en marketing, staf/beleid, advies, kwaliteitsmanagement, VGM/HSE-management, 
projectmanagement, verandermanagement, training, P&O/HRM, opleidingsmanagement.

Noloc erkend Loopbaanprofessional (Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, https://www.noloc.nl/beroepsregister )

Voor meer informatie en curriculum vitae zie http://nl.linkedin.com/in/marjoleinhartkamp