Skip to main content

Stresscoaching

Energiebronnen benutten, ontspanning vinden en burn-out voorkomen

Is het volgende op jou van toepassing?

  • Je piekert te veel over fouten en wilt dit kunnen stoppen.
  • Jij kunt je werk moeilijk loslaten en wilt werk en privé beter kunnen scheiden.
  • Je bent ontevreden over jezelf, steeds harder aan het werk en niemand ziet dat.
  • Je bent even niet in balans door te veel spanning en jij voelt je steeds verantwoordelijk.
  • Je hebt te veel stress en merkt het aan je lijf.
  • Je bent altijd moe en hebt geen energie meer voor leuke dingen.
  • Je hebt opnieuw veel stress en wilt nu niet weer in dezelfde valkuilen trappen.

Kortdurende stress activeert en helpt om te presteren en door te zetten. Langdurige stress kan allerlei vervelende gevolgen hebben. Relaties komen onder druk te staan en je gaat uiteindelijk slechter functioneren, vaak zonder dat je daar zelf erg in hebt.

Het getuigt van moed en kracht als je mij vraagt jou te helpen om uit zo’n lastige situatie te komen. Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Mijn coaching geeft je steun bij het vinden en uitproberen van nieuwe mogelijkheden en geeft je concrete handvatten om verbetering te realiseren en die ook vast te houden.

Ik help je graag om meer ontspanning en rust te krijgen en te ontdekken wat jou energie geeft, zodat je overspanning of burnout kunt voorkomen.


Referenties stresscoaching

Ed Rietveld – Finance Manager
Ik heb nu zeker weer plezier in mijn werk en ik moet zeggen dat ik er ook anders in sta. In ieder geval werk ik veel minder in de weekenden en dus krijg ik stukje bij beetje mijn leven terug. De sessies die ik van Marjolein heb mogen ontvangen waren voor mij ontzettend nuttig. Eén zin heb ik nog steeds in mijn telefoon zitten, namelijk: "Mensen breken niet omdat ze zwak zijn, maar omdat ze veel te lang sterk waren." Daar heb ik erg veel aan gehad.

Development Manager
Voor mijn coachingstraject was ik te gedreven en kon ik dingen van het werk moeilijk loslaten. Ik baalde heel erg van mijn fouten en piekerde daarover. Nu kan ik er beter tegen als het druk is, laat dat wat meer van me af glijden en kan mezelf makkelijker fouten vergeven. Ik probeer ook minder gevoelig te zijn voor wat anderen vinden.
Het loslaten van werk en dingen die daar gebeuren gaat beter. Het lukt mij om meer gedoseerd te werken en niet altijd alles op te willen pakken.

Wil jij ook zelf bepalen
waar je energie in stopt?