Skip to main content

Loopbaancoaching

Samen jouw talent & inspiratiebron ontdekken

Is het volgende op jou van toepassing?

  • Je vraagt je af, moet ik mijn werksituatie veranderen of moet ík veranderen?
  • Je wilt een volgende stap in je loopbaan zetten, maar je hebt geen idee wat dat kan zijn.
  • Je wilt ander werk gaan kiezen, maar bent bang om te verliezen wat je hebt opgebouwd.
  • Je staat voor een belangrijke keuze in je loopbaan, maar weet niet hoe je de juiste keuze maakt.
  • Je wilt erachter komen wat jouw passie is, voor welk werk jij weer vol wilt gaan.
  • Je mist plezier en voldoening in het werk en weet niet hoe je dat weer terug kan krijgen.
  • Doorgaan op dezelfde weg wil je niet meer, je wilt keuzes maken, maar weet niet hoe.

Ik help je graag om jouw talenten en inspiratiebronnen te ontdekken en te kiezen hoe jij dit toepast in jouw loopbaan.

Nadat ik begon met werken als chemisch technoloog, heb ik vele functieveranderingen meegemaakt. Door mijn jarenlange werkervaring in projectleiding en ontwikkelings-, verkoop- en adviseursfuncties, kan ik mij gemakkelijk inleven in de werksituatie van mijn cliënten. Het coachen is een steeds grotere rol gaan spelen in mijn werk: van het coachen van projectleiders, via het coachen vanuit een personeelsafdeling tot aan het werken als zelfstandig Noloc register loopbaanprofessional sinds 2012.

Mijn loopbaancoaching helpt je verbinding te maken met wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Van daaruit kun jij je openstellen voor kansen en mogelijkheden en zelf stappen zetten. Daardoor kun je richting geven aan jouw loopbaan en het verschil tussen de huidige situatie en jouw wensen kleiner maken.

Ik vind het zonde als jij je talenten onbenut laat, of jezelf beperkt en daardoor minder bereikt. Daarom begeleid ik je bij het vinden en versterken van jouw talenten en help je deze in de huidige of een nieuwe werkomgeving vorm te geven en je te presenteren. Hierdoor krijg je meer waardering voor jezelf en meer waardering van anderen, met als gevolg betere resultaten en meer plezier in je leven en werk.


Referenties loopbaancoaching

Vincent Verhoeven
In mijn baan binnen een innovatieve technische omgeving merkte ik dat ik vastliep. Waar in mijn omgeving veel waardering was voor mijn werk, ontbrak bij mij de voldoening. Hierdoor had ik minder plezier in mijn werk en minder energie na mijn werk.

Tijdens het coachingstraject heb ik meer begrip gekregen waar mijn frustratie vandaan kwam en samen met Marjolein een aantal belemmeringen aangepakt. Door de coaching sta ik nu zichtbaar steviger in mijn schoenen en bereik ik meer. Ook heb ik helder voor ogen waar ik naar toe wil. Wat me aansprak in de coaching van Marjolein is dat het aangrijpt op de oorsprong van mijn gedrag en dit verbindt met concrete situaties. Daarnaast is Marjolein een actieve sparringpartner en geeft verschillende invalshoeken en tips.

Gerrit van Putten - Admininstrator Intellectual Property & Subsidies - CELLiCON BV
Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik bij Marjolein aan tafel ben geschoven.
Mijn cv en LinkedIn heb ik aangevuld met mijn arbeidsverleden dat ik eerder niet “durfde” te noemen. Ik kijk niet meer negatief naar mijn cv, maar ben er nu eigenlijk best trots op.

Het heeft mij erg geholpen om heel anders naar mijzelf te kijken. Ik heb veel meer een voldaan en zelfverzekerd gevoel gekregen over wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en wat ik doe als ik zonder werk kom te zitten. Ik weet nu goed welke banen aantrekkelijk voor me zijn en heb voldoende handvaten gekregen om mij op de juiste manier voor te bereiden op toekomstig werk.

Tim Tuerlings – Senior Account Executive ICT
Ik wilde ontdekken hoe ik ook aan de andere kant van de IT-sector kan werken, in dienst bij de gebruiker i.p.v. de leverancier. Ik wilde weten hoe ik mijn kennis en kunde kan overbrengen aan de juiste partij en hoe ik mijn cv sterker kan maken.

Helaas was er iets te weinig tijd in dit korte ontwikkeladviestraject om diep in te gaan op de diverse soorten banen en rollen. Ik waardeer de directheid van Marjolein en haar pragmatische benadering, waardoor we het maximale uit de beschikbare tijd konden halen.
Zonder dit traject was ik op de doodlopende weg blijven steken. Door het sparren heb ik meer structuur gekregen in mijn denkwijze. Ik moest uit mijn comfortzone komen, maar daarmee werd ik wel vooruitgeholpen. Het hielp mij om minder bescheiden te zijn en mijn sterke punten concreter op te kunnen schrijven. Hierdoor solliciteer ik nu gerichter en met meer vertrouwen.

Marion Hooijschuur – Productontwikkelaar Voedingsmiddelen
Ik zocht al een tijd naar een nieuwe baan en ik had ik nieuwe ideeën nodig. Ik ben blij dat ik de moeite heb genomen om te zoeken naar een coach met een bèta-achtergrond. Ik denk dat Marjolein me daardoor beter begrijpt en kan adviseren.

Marjolein heeft mij prima weer op weg geholpen met begrip, begeleiding, adviezen en nieuwe zoekrichtingen en -acties. Ze is een eerlijke no-nonsense coach die je karakter en wensen goed kan inschatten. Ondanks dat de 3 sessies online moesten i.v.m. het coronavirus, was het contact toch heel persoonlijk en open. Ik ben tevreden dat ik weer op een rijtje heb wat voor mij belangrijk is. Ik heb nieuwe ideeën en een ontwikkel/actieplan om mee aan de slag te gaan.

Wil jij ook met inspiratie en
vertrouwen keuzes maken in jouw werk?

Contact